Bivši muž Sofije Vergare: Razlog razvoda koji je navela jednostavno nije istinit

Foto: Profimedia

Glumac Joe Manganiello (47) podijelio je svoju stranu priče o razvodu s glumicom Sofíjom Vergarom (52). Glumac tvrdi da razlog razvoda koji je Sofia ispričala javnosti "jednostavno nije istinit", piše E News.

Naime, glumica je početkom ove godine u intervjuu za španjolski El País otkrila: "Moj brak se raspao jer je Joe bio mlađi od mene i želio je imati djecu, a ja nisam željela biti stara mama. Osjećam da to ne bi bilo fer prema bebi. To više nije za mene. Imala sam sina s 19 godina, koji sada ima 32, i spremna sam biti baka, a ne majka", otkrila je.

"Obećao sam joj da neću otići"

"Pokušali smo osnovati obitelj prvih godinu i pol", objasnio je Joe u intervjuu za Men's Journal. "Već u prvom mjesecu veze imali smo veliki razgovor u kojem sam joj rekao da ću ja razumjeti ako je gotova s djecom", dodao je. "I obećao sam joj da nikada neću otići ako ne uspije. I nisam", tvrdi Joe.

Glumac tvrdi da je pravi razlog razvoda zapravo bio taj što su se udaljili jedno od drugog. "Prikazuje me kao da sam imao neku vrstu krize srednjih godina i da sam se nakon devet godina okrenuo i postavio ultimatum da učini nešto nezdravo za svoje tijelo", poručio je.

Podsjetimo, par se rastao prošle godine. Više izvora je reklo da su njih dvoje vodili odvojene živote i puno prije toga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.