Leonardo DiCaprio novim imidžem privukao pažnju tijekom šetnje ulicama New Yorka

Foto: Profimedia/EPA

Leonardo DiCaprio iznenadio je obožavatelje novim imidžem.

49-godišnji glumac snimljen je ovih dana na ulicama New Yorka gdje je privukao pažnju -  brkovima. "Ima brkove kao vozač kamiona", našalili su se paparazzi koji su objavili njegove fotografije. U ležernom izdanju Leonardo je prošetao u društvu najboljeg prijatelja Tobeyja Maguirea i njegove bivše djevojke Jennifer Meyer.

Slavni glumac i ranije je privlačio pažnju svojim izgledom. U ljeto 2022. paparazzi su ga snimili  tijekom šetnje u Malibuu. Fotografije su se ubrzo proširile Twitterom uz komentare da je slavni glumac vidno smršavio.

Muškarac koji voli mlađe žene

DiCaprio je prije nekoliko mjeseci bio u fokusu javnosti zbog šuškanja o mogućim zarukama s 25-godišnjom Talijankom Vittorijom. Glumac i manekenka snimljeni su na spoju na Beverly Hillsu, gdje su se počastili burritosima na uličnom kiosku brze hrane. Pažnju je ukrao novi prsten na njezinoj lijevoj ruci, zbog kojeg su odmah počele kružiti glasine o zarukama para.

Izvor blizak paru kasnije je za Page Six izjavio da se Leonardo i Vittoria nisu zaručili i da ovaj komad nakita ona nosi već duže vrijeme. O njihovoj vezi kasnije se više nije pisalo. Naime, osim po ulogama u uspješnim filmovima, glumac Leonardo DiCaprio (49) poznat je i kao muškarac koji voli mlađe žene (točnije one do 25 godina).

"Kad djevojke navrše 25 godina, traže više - žele se udati i skrasiti", rekao je jedan izvor navodno blizak glumcu za New York Post. Dodao je i kako "bračni život nije ono što Leo želi".

"On ne želi obitelj i ne želi biti u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga. Čim ga djevojka upozna, sat počne otkucavati. Kad žena ostari, za nekoliko godina, više ne postoji za njega. Ako mu se previše približi, za nekoliko godina više je nema. Ostario je, ali njegov ukus nije ostario", tvrdi izvor. 

Bio je u vezi s Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton, Toni Garrn, Ninom Agdal, Gigi Hadid, Camillom Morrone... Lista je duga. Glumac je ostavio svaku djevojku s kojom je bio u vezi kad je napunila 25 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.