FOTO Treća večer Ultre: Pogledajte najzanimljivije outfite

Foto: Saša Burić/CROPIX

TREĆA i posljednja noć ovogodišnjeg jubilarnog, 10. Ultra Europe festivala počela je u 20 sati na već poznatoj lokaciji - Parku mladeži u Splitu. Večer je počela pomalo neuobičajeno - naime, umjesto da partijaju, dio ekipe pratio je finale Eura.

Osim toga, fotografi su snimili jedno partijanerima dobro poznato lice - svećenika koji je posjetiteljima dijelio vodu prve večeri festivala.

Najluđa izdanja za kraj Ultre 

Baš kao ni protekle dvije večeri, ni ove posljednje ludih izdanja nije nedostajalo, a mi smo izdvojili neka od najzanimljivijih u kojima su cure, ali i dečki osvanuli na Ultri.

Najiščekivaniji nastup ove godine

Na glavnoj pozornici partijanere između ostalih zabavljaju DJ Afrojack, DJ Snake i Timmy Trumpet. Pozornicu RESISTANCE zatvaraju Massano, Miss Monique te kao posljednji Eric Prydz, jedan od najiščekivanijih glazbenika ovog izdanja.

Ultru posjetili partijaneri iz cijelog svijeta 

Prema najavama organizatora, na Ultru je stiglo oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, koje je zabavljalo 150 DJ-eva na čak četiri pozornice. 

Zabava se seli na otoke 

Svi kojima nije dovoljno partijanja mogu se nastaviti zabavljati na Destination Ultri.  

Naime, nakon što završi splitska Ultra, počinje ona otočka, točnije Destination Ultra. Party započinje 15. srpnja na otoku Braču u 585 Clubu s duom Lucas&Steve, a već se sljedećeg dana Ultra seli na otok Hvar. Dnevni Ultra Beach uz Jonas Blue, Sama Feldta i Tchamija te večernji Resistance Hvar uz Massana i Kassiju održat će se u Carpe Diem Beach Clubu. U intimnoj i ekskluzivnoj atmosferi tvrđave Fort George na Visu, poznatije pod imenom Fortica, Resistance Vis bit će 16. srpnja posljednja stanica brojnim partijanerima uz DJ-icu Korolovu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.