Jack Black otkazao turneju zbog kolege koji se sprdao s atentatom: "Bio sam zatečen"

Foto: Profimedia

Glumac i glazbenik Jack Black kaže da je bio "zatečen" nakon komentara koji je na pozornici izjavio njegov kolega iz benda Kyle Gass, piše Unilad. Naime, Black i Gass nastupali su u Sydneyju, a kako je Gassu tog dana bio rođendan, na pozornicu mu je stigla i torta.

U tom trenutku Black je rekao Gassu da zaželi nešto prije nego što puhne u svjećice, na što je Gass rekao: "Nemojte promašiti Trumpa idući put." Tu se Gass referirao na pokušaj atentata na Donalda Trumpa koji je bio dan prije koncerta.

@lakster.lak During Jack Black’s concert, his band makes a wish "Don’t miss Trump next time"#trending #jackblack #donaldtrump #trump2024 #maga ♬ original sound - lakster lak

Mnogima nije smiješno

Dok se publika smijala njegovoj šali, mnogima na društvenim mrežama njegov komentar nije bio smiješan. "Zagovaranje ubojstva je zločin u svakoj jurisdikciji koju mogu zamisliti", jedan je od komentara na Twitteru. "Kakav glup, neosjetljiv i uvredljiv komentar", komentirao je netko.

Black se o situaciji oglasio na društvenim mrežama te je otkazao ostatak turneje svog rock dua Tenacious D. "Bio sam zatečen onim što je rečeno na nastupu u nedjelju. Nikad ne bih tolerirao govor mržnje ili poticao političko nasilje bilo koje vrste. Nakon puno razmišljanja mislim da nije primjereno da nastavimo turneju, a svi budući planovi stavljeni su na čekanje. Zahvalan sam fanovima na njihovoj podršci i razumijevanju", poručio je.

Podsjetimo, u subotu, 13. srpnja dogodio se pokušaj atentata na Trumpa tijekom skupa u Pennsylvaniji. Nekoliko metaka je ispaljeno u smjeru bivšeg predsjednika, pri čemu je jedan okrznuo njegovo uho.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.