"Prvi put osjećam nadu": Posljednja objava Shannen Doherty slama srca

Foto: Instagram/Profimedia

SHANNEN Doherty, zvijezda Beverly Hillsa, 90210, umrla je nakon višegodišnje borbe s rakom dojke u dobi od 53 godine.  

Glumici je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015., a nakon što se podvrgnula mastektomiji, bolest se 2018. proširila na limfne čvorove. Godinu dana kasnije doznala je da se rak proširio i da je u četvrtom stadiju te je morala na operaciju mozga.    

Shannen je podijelila svoju posljednju objavu na Instagramu prije dva tjedna, u kojoj je u sklopu svog podcasta otkrila kako se osjeća. 

"Prvi put u nekoliko mjeseci osjećam nadu" 

"Prvi put ne znam koliko dugo ću biti na kemoterapiji i hoće li to biti tri mjeseca ili šest mjeseci ili ćemo za tri mjeseca shvatiti da ne funkcionira i ponovo promijeniti liječenje", ispričala je. 

"To nije nešto što mogu predvidjeti. Nije nešto što moji doktori mogu predvidjeti i to je zastrašujuće. Iako je to velik poziv na buđenje, ima i pozitivnog. Pozitivno je da su se molekularne strukture stanica mog raka nedavno promijenile. To znači da postoji još protokola koje mogu isprobati", objasnila je. 

"Prvi put u nekoliko mjeseci osjećam nadu jer je sad toliko opcija. I ranije sam se nadala, ali sam se svejedno pripremala", rekla je u svojoj, nažalost, posljednjoj objavi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.