Srpska manekenka dobila drugo dijete s holivudskim glumcem

Foto: Profimedia

Srpska manekenka i glumica Nina Seničar dobila je drugo dijete sa suprugom glumcem Jayem Ellisom, koji je glumio u filmu Top Gun: Maverick.

Seničar je na svom Instagramu objavila fotografiju gdje zajedno sa suprugom i kćerkom drži noge novorođenog sina. "Wow, imamo sina", napisala je lijepa Srpkinja i otkrila da je dječak rođen 11. srpnja. Par je sina nazvao Noa Gray Ellis, a od ranije imaju kćerku Noru Grace Ellis koju su dobili 2019. godine. Par se vjenčao prije dvije godine, a prije toga su bili u vezi sedam godina. Njihov prvi susret slučajno se odigrao u jednom baru u Los Angelesu.

"Ja sam njega zvala na večeru, odvela sam ga na večeru i ja sam je i platila. Imala sam neku drugu ideju kako će se to razviti, ali se nije tako razvilo. Iz razloga što je on imao neku potpuno drugu ideju u glavi. Ako njega pitaš on će reći da kada me je vidio, je rekao sebi da će da oženiti. Kao što sam rekla, ja sam imala totalno drugu ideju u glavi. Mislila sam da će to biti nešto kraćeg roka, a ispostavilo se da će to biti čovjek mog života", rekla je jednom prilikom.

Bajkovito vjenčanje

U srpnju 2022. vjenčali su se na bajkovitom vjenčanju u Toskani, a na ceremoniji o kojoj su pisali i svjetski mediji, prisustvovalo je oko 190 uzvanika. Prestižni magazin Vogue svrstao je njihovo vjenčanje među 10 najljepših te godine. "Na samom početku večere zamolila sam sve goste da popiju po čašicu rakije. To je poznato srpsko piće koje je u našoj tradiciji već stotinama godina", rekla je Nina tada za Vogue.

Inače, Nina je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, nakon čega se bavila i manekenstvom, a 2010. godine je učestvovala u reality showu 'Otok poznatih', koji se prikazivao u Italiji. Nakon showa posvetila se glumi, a iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima poput Sve najljepše i Nizbrdo od blaženstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.