Poznata tiktokerica kod kuće napravila colu, tvrdi da ima isti okus kao prava

Screenshot: TikTok

Poznata tiktokerica Nara Smith još jednom je iznenadila pripravkom koji je napravila od sastojaka u kuhinji. Nakon pomalo bizarnih stvari koje je pripremila, poput žvakaćih guma, Nara je sada napravila svoju Coca-Colu za koju tvrdi da ima isti okus kao i prava.

@naraazizasmith nothing better than a crisp coke! #easyrecipe #homecooking #homemade #fypツ #cocacola #softdrink ♬ O mio babbino caro (Gianni Schicchi:Puccini:Adami) - AllMusicGallery

Kako je napravila Coca-Colu?

Prvo je otopila šećer s malo vode dok se nije karamelizirao. Karamel je zatim izlila na papir za pečenje i ostavila da se ohladi. Nakon hlađenja, razlomila je karamel na sitne komadiće. Zatim je u jednu posudu naribala koricu naranče, limuna i limete. U drugu posudu dodala je muškatni oraščić, cimet, malo vanilije, sjemenke korijandera, prah šipka, listove limete i malo kokosa.

U vodi je otopila šećer, limunsku i jabučnu kiselinu te dodala pripremljene sastojke iz obje posude. Smjesu je kuhala na laganoj vatri sat i pol. Nakon kuhanja, procijedila je smjesu kako bi dobila sirup. Sirup je zatim ohladila te na kraju u čašu dodala malo ohlađenog sirupa i gaziranu vodu.

Brojni komentari

Video ima preko 17 milijuna pregleda na TikToku i na tisuće komentara. "Možeš li molim te napraviti i Ozempic?", "Ovo je prešlo svaku mjeru", "Sad sam vidjela sve na svijetu", "Nara, dosta, molim te", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Nara je poznata po tome da gotovo sve kod kuće radi od nule - od hrane do higijenskih i kozmetičkih proizvoda. Tako je nedavno radila pastu za zube, hidratantnu kremu, a posljednje je objavila i recept za kremu za sunčanje i dezodorans.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.