Zavirili smo u Izgubljeno-nađeno na Ultri. Evo što partijaneri najčešće gube

Foto: Index

Sinoć smo, na drugoj večeri Ultre, razgovarali s ekipom iz kućice Izgubljeno-nađeno, koja nam je otkrila što partijaneri najčešće gube, a prisjetili su se i nekih najbizarnijih situacija.

Ističu da se najčešće gube mobiteli. "Jučer smo ih policiji predali sedam, s tim da smo ih nekoliko vratili vlasnicima. Bilo je dosta izgubljenih novčanika, kartica, osobnih iskaznica i vozačkih dozvola", kažu. Poručili su da je pronađeno nekoliko sunčanih naočala i jedan upaljač koji se inače ne smiju unositi. "To je bio upaljač koji uopće nije izgledao kao upaljač, zato su ga i uspjeli unijeti. Izgledao je kao ogledalo", objasnili su.

Naručuju im hranu

Iako na kućici velikim slovima piše Lost&Found, mnogi misle da su pult za informacije. "Često znaju ispitivati gdje je toalet, a on im je iza leđa. Ili gdje je glavna pozornica, mislim nije da ju je tako teško uočiti", rekli su.

Drugi misle da prodaju i hranu. "Jučer nam je jedna žena htjela naručiti pomfrit. Jedva smo je se riješili, dolazila je nekoliko puta i uporno tražila četiri porcije pomfrita. Morali smo joj objasniti da ništa ne prodajemo, pa je bila zbunjena", prisjetili su se.

Prisjetili se bizarnih situacija

Ekipa iz kućice Izgubljeno-nađeno na Ultri radi već nekoliko godina, stoga su istaknuli da su se nagledali različitih bizarnih situacija. "Prošle godine je jedna žena došla tražiti izgubljenu lepezu", ispričali su.

Prisjetili su se situacije gdje je muškarac pao na glavu. "Doslovno je pao frontalno na glavu kao daska. I samo se digao i otišao. I jučer je jedan pao", kažu.

Podsjetimo, sinoć je održana druga večer Ultre, a večeras je na rasporedu posljednja, nakon čega će se zabava na tri dana preseliti na Brač, Hvar i Vis. Na festival je ove godine stiglo oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta.

Sve o drugoj večeri Ultre pronađite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.