Dinamo odbio ponudu od dva milijuna eura za svog 21-godišnjaka

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

DINAMO je odbio prvu konkretnu ponudu za svog braniča Maura Perkovića. Nizozemski prvoligaš NEC Nijmegen ponudio je zagrebačkom klubu dva milijuna eura plus 15 posto od sljedećeg transfera. No Dinamo je to odbio. Perkovića, 21-godišnjeg ljevonogog stopera, Dinamo je prije godinu dana doveo za dva milijuna eura.

Skupio je Perković 41 nastup za Dinamo, malo je igrao kao stoper, malo kao lijevi bek i bio je solidan. U međuvremenu je na mjesto lijevog beka došao Takuya Ogiwara, koji je na posudbi do kraja ove godine. Japanac je došao ozlijeđen, onda se mučio s ozljedom, ali kad je bio zdrav, bio je odličan.

Konkurencija je prevelika

Ovog ljeta došla su dva nova stopera. Prvo Raul Torrente, a ovaj tjedan trebao bi potpisati i Samy Mmaee. Na stoperskoj poziciji Perković će teško igrati, a na beku bi u prvom planu trebao biti Ogiwara, iako Dinamu svakako treba još jedan bočni igrač.

Kako doznajemo, Perković načelno nema ništa protiv promjene sredine ako će mu to jamčiti veću minutažu, a Dinamo ga je spreman pustiti za pravu ponudu. Zasad normalno trenira s Dinamovom momčadi i sprema se za novu sezonu, no ako dođe nešto što bi pasalo i njemu i klubu, rastanak je vrlo izvjestan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.