Dinamo sve dogovorio s Kolumbijcima. Evo koliko bi trebao platiti Cordobu

Juan Cordoba u duelu (zeleni dres) Foto: Profimedia

DINAMO je sve bliže dovođenju kolumbijskog ofenzivca Juana Cordobe (20). Hrvatski prvak trebao bi platiti Deportivo Caliju oko 1.8 milijuna eura. Cordoba ove sezone ima 19 nastupa, šest golova i dvije asistencije kroz 1450 minuta igre za Deportivo Cali. Prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura, a ugovor s kolumbijskim klubom mu traje još godinu dana. Najbolje se snalazi na desnom krilu, a jača noga mu je lijeva. Može igrati i na poziciji lijevog krila.

Dinamo ispred Grka

Za Cordobu je bio zainteresiran i grčki Olympiacos, no igrač i njegov agent smatraju kako je Dinamo bolji razvojni klub od grčkog velikana i aktualnog osvajača UEFA-ine Konferencijske lige. Podsjetimo, prije nekoliko dana se u kolumbijskim medijima pojavila informacija da Cordobu želi i Atletico Nacional, koji mu je ponudio milijun dolara i spreman je Deportivu oprostiti neki dug od ranije.

Cordoba želi u Europu

No Cordobin prioritet je odlazak u Europu, a Kolumbijci pišu da se onda priča mijenja. Pisalo se i kako Deportivo Cali od inozemnih klubova traži pet milijuna eura, no sada se čini kako će ga Dinamo dobiti za puno manje novca.

Grafika: Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.