Hrvatski borac ulazi u UFC

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI borac poluteške kategorije Ivan Erslan (32) ulazi u UFC. "Na moje veliko zadovoljstvo vam mogu konačno objaviti da sam potpisao ugovor s najvećom UFC organizacijom na četiri borbe. Moji snovi su se ostvarili, iako je nekad izgledalo tako daleko, Bog je uvijek imao bolje planove za mene od onih koje sam ja sam krojio", napisao je Erslan na Instagramu. 

Među ostalim, zahvalio se treneru Draženu Forgaču. "Uvijek je stavljao moje interese ispred svojih, pa je tako i u ovom slučaju gledao da sve ispadne najbolje i na obostrano zadovoljstvo", dodao je Erslan, koji će tako nakon Ivane Petrović biti u ovom trenutku drugi hrvatski predstavnik u najpoznatijoj MMA organizaciji.

"Vijesti o borbi stižu uskoro i s nestrpljenjem čekam da vam objavim s kojim velikim imenom se borim. Mogu vam obećati da ću uvijek s ponosom predstavljati našu domovinu i da ću dati zadnju kap krvi da izađem iz kaveza s podignutom rukom. Vidimo se uskoro u kavezu", zaključio je Erslan.

Erslan je 10 od 14 pobjeda upisao nokautom

Erslan je u karijeri upisao 14 pobjeda i tri poraza te je najbolji hrvatski MMA borac. Posljednju borbu u sklopu organizacije KSW imao je krajem veljače, kada je nakon 54 sekunde nokautirao Bogdana Gnidka.

Borcu iz zagrebačkog American Top Teama bila je to deseta pobjeda nokautom, a ujedno mu je istekao ugovor s organizacijom u kojoj je dvaput napadao titulu prvaka i pod kojom se borio od 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.