Jakirović: Vidi se da smo teški. Brutalno su nas kaznili

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO je u drugoj i posljednjoj pripremnoj utakmici na pripremama u Sloveniji na stadionu u Lendavi izgubio od ukrajinskog Krivbasa 2:0. U susretu koji se igrao dvaput po 60 minuta i u kojem je u svakom poluvremenu igrala potpuno drugačija postava Ukrajinci su slavili golovima Adua u 18. i Tverdohliba u 19. minuti susreta. Momčad trenera Sergeja Jakirovića prošli tjedan pobijedila je CSKA 1948, što znači da joj je ovo prvi poraz na pripremama.

"Klasična zadnja utakmica priprema. Vidi se da smo još teški. Bilo je dobrih, ali i manje dobrih stvari. Mislim da smo brutalno kažnjeni za dvije greške koje smo napravili. Čak su bile i tri, ali jednu je Danijel Zagorac obranio. S druge strane, ono što smo mi kreirali, pogotovo drugo poluvrijeme, nismo iskoristili", rekao je Jakirović i dodao:

"Možda nam je falilo i svježine. Najbitnije od svega je da se nakon deset dana priprema nitko nije ozlijedio. Imamo nekoliko igrača koji su osjetili probleme pa smo ih promijenili. Dinamo je svima motiv i to je legitimno, ali zbog toga smo se i dogovorili da se brzo rješavamo lopte i ne ulazimo u bespotrebne duele. Ukrajinci su nas u takvim duelima očešali, no na to moraš biti spreman."

Jakirović je rekao da se Ronael Pierre-Gabriel požalio na bolove u zadnjoj loži, a da su ostali igrači OK. Dinamo se sutra vraća u Zagreb, u kojem će odraditi zadnje dvije pripremne utakmice. Prvo će u utorak 23. srpnja igrati protiv Vardara na Maksimiru, a četiri dana kasnije ugostit će Šahtar. Nova sezona SuperSport HNL-a za Dinamo počinje 2. kolovoza utakmicom protiv Istre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.