Sigurdsson: Nisam zadovoljan, moramo biti bolji

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

HRVATSKA rukometna reprezentacija izgubila je od Francuske u zadnjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Olimpijske igre u Parizu. Domaćin i aktualni olimpijski prvak je u utakmici igranoj u Chartresu slavio s 31:26. Na susret se osvrnuo hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson.

Sigurdsson: Nisam zadovoljan

"Teška utakmica protiv jake ekipe. Nisam baš zadovoljan, u prvom poluvremenu smo primili 18 golova, što je puno previše. U drugom dijelu smo igrali bolje. Sve u svemu, nismo odigrali dovoljno kompletnu utakmicu, moramo biti bolji. Veselim se zadnjoj fazi priprema i nadam se da možemo ispraviti sve što trebamo", izjavio je pa nastavio:

"Ako analizirate prve minute, više smo trčali nego pucali. Moramo biti precizniji u udarcima pod ovakvim pritiskom. To će biti glavni fokus na individualnoj razini. Radit ćemo i na tajmingu u kombinacijama."

O ranom crvenom kartonu Zvonimira Srne rekao je: "Nismo mogli promijeniti obranu u 5-1, on nam igra na vrhu, kao i Duvnjak. Nismo imali nijednog od njih dvojice pa smo zaglavili sa 6-0 obranom, koja je u drugom poluvremenu ipak bila dobra. Nisam vidio što se dogodilo kod crvenog kartona pa nek drugi procijene."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.