Steve Kerr: Jokić je najbolji košarkaš na svijetu

Foto: EPA

KOŠARKAŠKA reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država s uvjerljivih je 105:79 pobijedila Srbiju u pripremnoj utakmici odigranoj u Abu Dhabiju uoči Olimpijskih igara u Parizu. Unatoč dobrom početku, Srbi nisu uspjeli parirati SAD-u, koji je okupio novi Dream Team za olimpijski turnir.

Američki izbornik Steve Kerr dao je izjavu nakon pobjede nad Srbijom. "Postajemo bolji i mislim da smo na dobrom putu. Još uvijek imamo posla i znamo da Srbija nije imala nekoliko startera, u dva dana igrala je dvije utakmice. Sviđa mi se način na koji su moji igrači izašli na teren i borili se u obrani, pokušavajući istrošiti Srbiju. Obavili su stvarno dobar posao", rekao je Kerr.

Novinar srpskog Telegrafa zatražio ga je da usporedi Nikolu Jokića kada igra za Srbiju i kada igra za Denver u NBA-u. "Nikola je najbolji igrač na svijetu. Dobar je u svemu, no večeras nije bila njegova večer. Imali su utakmicu dan za danom, također se pripremaju kako bi bili spremni za OI", odgovorio je Kerr.

SAD i Srbija su u istoj skupini na Olimpijskim igrama

Košarkaške reprezentacije na Olimpijskim igrama bit će podijeljene u tri skupine, a skupinu C činit će SAD kao najveći favorit turnira te Srbija, Portoriko i Južni Sudan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.