Veznjak napušta Hajduk i potpisuje za Lokomotivu?

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

NAPADAČU Filipu Čuiću (21) ovog ljeta istekao je ugovor s Hajdukom te je kao slobodan igrač potpisao za Lokomotivu. Prema informacijama insajdera Lorenza Leporea, Čuić nije jedini koji će iz splitskog kluba otići u Lokomotivu. Naime, u tome smjeru trebao bi otići i vezni igrač Ivan Krolo (21).

"Vrijeme je za potpisivanje ugovora. Sutra će potpisati ugovor", napisao je Lepore na X-u, naglasivši da se ne radi o posudbi, već o trajnom prelasku iz Hajduka u Lokomotivu.

Krolo je bio kapetan juniora Hajduka

Prema podacima Transfermarkta, Krolo je rođeni Splićanin koji je igrao za Solin i Adriatic prije no što je potpisao za Hajduk. Nastupao je za njegove mlađe uzraste te bio kapetan juniora s kojima je dvije godine zaredom bio prvak Hrvatske i igrao Ligu prvaka mladih.

U kolovozu 2022. potpisao je ugovor koji ga s Hajdukom veže do 2027. godine. "Veliki je ovo uspjeh za Akademiju, sve njegove trenere i za samog igrača. Krolo je kapetan juniorske momčadi, lider i za njega tek počinje ono pravo. On bi u budućnosti trebao biti okosnica Hajduka, a ja ću mu čestitati kad zaigra 100 utakmica za Hajduk", rekao je tada Boro Primorac, voditelj Hajdukove akademije.

Krolo je sakupio šest nastupa za prvu momčad Hajduka. Početkom 2023. kratko je bio na posudbi u Šibeniku, dok je cijelu sezonu 2023./2024. proveo na posudbi u slovenskom Radomlju, Hajdukovu klubu partneru. Ondje je upisao 33 nastupa i dva gola. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 150 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.