Halle Berry, Glenn Close i Kim Kardashian glumit će u nadolazećoj odvjetničkoj seriji

Foto: EPA

HALLE Berry, Glenn Close i Kim Kardashian glumit će u nadolazećoj odvjetničkoj seriji nazvanoj All’s Fair, koja će se prikazivati na streaming servisu Hulu, potvrdio je The Hollywood Reporter.

Nije poznato koje će uloge igrati Berry i Close, ali 20th Television otkrio je da će Kardashian utjeloviti vrhunsku odvjetnicu za razvode koja radi u odvjetničkoj firmi u Los Angelesu. Detalji radnje serije također nisu otkriveni.

Na seriji radi producent Ryan Murphy, kreator Američke horor priče, koji je s Kardashian surađivao na najnovijoj sezoni popularne serije. Murphy je također radio na serijama Monster i Glee te na filmu Eat, Pray, Love.

Kreatori serije All’s Fair su Murphy, Joe Baken i Jon Robin Baitz, koji je napisao scenarij hvaljene serije Feud: Capote vs. The Swans. Murphy, Kardashian, Berry, Close, Holly Jeter, Kris Jenner, Alexis Martin Woodall, Eric Kovtun i Scott Robertson rade kao izvršni producenti.

Najnoviji filmovi u kojima smo mogli vidjeti oskarovku Halle Berry su Moonfall, Bruised, John Wick: Chapter 3 i Kingsman: The Golden Circle. Glenn Close nedavno se pojavila u Appleovim serijama The New Look i Tehran, a 2021. godine dobila je nominaciju za Oscara za svoju izvedbu u filmu Hillbilly Elegy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.