Bellingham prvi igrač Engleske koji je javno progovorio o budućnosti Southgatea

Foto: Profimedia

PREMDA je Gareth Southgate doveo Englesku u dva finala Eura zaredom, nemali je broj žestokih kritičara koji ga tjeraju s engleske klupe. Odmah nakon poraza od Španjolske novinari ITV-a su pitali Southgatea hoće li dati ostavku.

"Mislim da sad nije pravo vrijeme za takvu odluku. Moram razgovarati s pravim ljudima. Zasad ne bih o tome", rekao je Southgate. Od igrača je malo tko želio pričati o budućnosti svog izbornika, posebice javno. Na to se odlučio samo Jude Bellingham.

"Prema njemu osjećam samo poštovanje i ljubav''

''Sve ovisi o Savezu i o tome što će izbornik odlučiti. Prema Garethu nemam ništa do ogromnog poštovanja. On mi je omogućio da debitiram za Englesku, zbog njega sam sad tu i zbog njega se u reprezentaciji osjećam kao kod kuće", rekao je veznjak Reala pa nastavio:

''U posljednjih godinu dana naš je odnos dosegnuo razinu puno višu od nogometa. Osjećam da mu se mogu posve otvoriti i mislim da to najbolje govori kakav je čovjek. Što god se dogodilo s Garethom, uvijek ću ga poštovati. Ako ostane, tada ću biti još odlučniji osvojiti nešto za njega jer on to zaslužuje. Ponekad brojke ne lažu i on je naš najuspješniji izbornik od 1966. Što god da odluči, uvijek će imati moje poštovanje i moju ljubav."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.