Ibričić: Čitam i ne vjerujem. Ja sam igrač amater, igram za svoju dušu

Foto: Armin Durgut/PIXSELL

SENIJAD IBRIČIĆ (38) oglasio se na Instagramu nakon što je objavljeno da će igrati za slovenski Šmartno, klub koji se natječe u petom rangu tamošnjeg nogometa i u kojem će bosanskohercegovački nogometaš ponovo obuti kopačke. Nekadašnji veznjak porukom je naglasio da neće igrati profesionalno, već amaterski.

"Čitam i ne vjerujem, ali evo još jednom da ponovim. Moja profesionalna karijera je završena prije dvije godine i od tog dana sam igrač amater, najčešće veteran i igram za svoju dušu iz ljubavi prema nogometu, pa tako i sada. Dakle, nije ovo moj nikakav povratak, već nastavak druženja s dragim ljudima kroz nogomet", napisao je Ibričić na Instagramu.

Ibričić je jedan od omiljenih igrača Hajduka

Ibričić je jedan od najboljih i omiljenijih igrača Hajduka u ovom stoljeću. Profesionalnu igračku karijeru okončao je prije dvije godine i odmah uskočio u ulogu sportskog direktora. Najprije je tu dužnost obnašao u slovenskim Domžalama, koje su i posljednji klub za koji je profesionalno igrao, a proteklu sezonu proveo je u FK Sarajevu.

S klubom iz BiH razišao se ovog ljeta, a sada će biti član Šmartna. "Prije sam uživao u nogometu kao profesionalac, a sada uživam u druženju kroz igru", rekla je Hajdukova legenda i otkrila kako još uvijek uživa u ovom sportu.

"Nogomet će mi uvijek biti u krvi i od njega ne mogu pobjeći ni u mirovini. Nova je to razina uživanja u rekreativnom i veteranskom nogometu"

"Nogomet će mi uvijek biti u krvi i od njega ne mogu pobjeći ni u mirovini. Nova je to razina uživanja u rekreativnom i veteranskom nogometu. Veselim se utakmicama, a posebno druženju s ovim dečkima i ekipom. Najviše me privukla vizija kluba i bio sam sretan što sam svojim bogatim iskustvom došao pomoći u razvoju igrača i kluba", izjavio je Ibričić za službenu stranicu Šmartna.

Njegova karijera započela je u Podgrmeču iz njegovog Sanskog Mosta, a igrao je još za Zagreb, Hajduk, Lokomotiv, Gaziantepspor, Kasımpaşu, Erciyesspor, Vardar, Karşıyaku, Sepahan, Koper i Domžale.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.