Jučer je postao prvak Europe. Danas je dogovorio transfer u Milan

Foto: EPA

ALVARO MORATA (31) će uskoro postati novi igrač Milana, objavio je to Fabrizio Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za nogometne transfere. Kako javlja Romano, Milan je aktivirao otkupnu klauzulu od 13 milijuna eura koju je Morata imao u ugovoru s Atletico Madridom i dogovorio uvjete ugovora sa španjolskim napadačem.

Potpisat će ugovor na četiri godine, ali Romano ne navodi koliko će mu iznositi godišnja plaća. Gazzetta dello Sport navodi da se radi o plaći od 5.5 milijuna eura godišnje uz potencijalne bonuse za učinak i uspjehe s klubom. Liječnički pregledi i potpis ugovora bit će odrađeni do kraja tjedna.

Milan pojačava napad

Morata je bio jedan od ključnih igrača Španjolske u pohodu na naslov prvaka Europe. Bio je prva napadačka opcija u svakoj od sedam utakmica, a upisao je i učinak od jednog gola i jedne asistencije. U Milan također dolazi biti prvi napadač, a zamjena će mu biti Luka Jović.

Milan planira i dovođenje još jednog napadača kako bi na poziciji centralnog napadača imao tri ozbiljne opcije, ali zasad ni s kim nije postignut dogovor. Kao glavni kandidati spominju se Tammy Abraham iz Rome, Niclas Füllkrug iz Borussije Dortmund i Jhon Duran iz Aston Ville.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.