Mourinho se pokajao jer u Realu nije dao šansu legendi: "Nisam ga prepoznao"

Foto: EPA

ŠPANJOLSKA nogometna reprezentacija novi je europski prvak nakon pobjede protiv Engleske u finalu rezultatom 2:1. Španjolcima stižu čestitke i komentari iz cijelog svijeta, a zanimljivu je poruku poslao portugalski trener Jose Mourinho, koji danas vodi turski klub Fenerbahče.

Mourinho je u prošlosti vodio Real Madrid. Pokajao se jer nije prepoznao da je Dani Carvajal igrač koji bi trebao igrati u prvom sastavu. Španjolski desni bek otišao je zato u Bayer Leverkusen, da bi se vratio u Real i postao njegova legenda. Osvojio je šest Liga prvaka i četiri španjolska prvenstva. Mourinho je s druge strane dao priliku Alvaru Morati i Nachu Fernandezu.

"Nacho Fernández, kapetan prvaka 2024. Alvaro Morata, kapetan europskih prvaka. Velike čestitke i njima i treneru koji im je omogućio debi kada su kao klinci došli iz akademije. Isti taj trener nije prepoznao da je i Dani Carvajal jedan od njih. Čestitke i gospodinu De la Fuenteu na nevjerojatnom poslu. Napravio je najbolju ekipu", napisao je Mourinho.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.