Van der Vaart o Englezu od 120 milijuna eura: Beskoristan je!

Foto: EPA

RAFAEL van der Vaart, umirovljeni nizozemski nogometaš, kritizirao je žestoko engleskog reprezentativca Declana Ricea. Nogometaš Arsenala bio je u prvoj postavi u svakoj utakmici Engleske na Europskom prvenstvu. Topnici su ga platili 116 milijuna eura West Hamu, a danas na Transfermarktu vrijedi 120 milijuna. No Van der Vaart nije njime uopće zadovoljan.

"Sto dvadeset milijuna eura za Declana Ricea... Što on radi? Dođe natrag po loptu i onda je odigra natrag za Johna Stonesa. Beskoristan je. Ako zbilja vrijediš 120 milijuna eura, moraš moći odigrati loptu naprijed", beskompromisan je bio nekadašnji igrač Real Madrida, Ajaxa i Tottenhama na nizozemskoj televiziji NOS.

Van der Vaart žestoko kritizirao sve Engleze

Nije ovo prvi put da nekadašnji nizozemski reprezentativac žestoko kritizira nekoga. Kad je Nizozemska u polufinalu ispala od Engleza, rekao je da je momčad Garetha Southgatea "s*anje". Tako je uputio kritiku i svojim Nizozemcima.

"Engleska je s*anje od momčadi. Imaju vrhunske igrače, a igraju tako loše, kao da im se ne da napraviti ništa", rekao je Van der Vaart o Engleskoj, ali je kritizirao i reprezentaciju za koju je odigrao 109 utakmica: "Ni mi nismo pokazali puno. Morali smo učiniti više."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.