Trenerica Kim Kardashian otkriva kako transformirati tijelo u samo pet minuta dnevno

Screenshot: Youtube

Senada Greca ima impresivan popis klijentica s kojima je radila. Između ostalih, surađivala je s Kim Kardashian i Mirandom Kerr. U podcastu On Purpose Jaya Shettyja izjavila je da je za holivudsku figuru potrebno samo pet minuta dnevno.

"Uvijek kažem da počnete s malim stvarima. Korak po korak. Za početak vježbajte 20 minuta, pet, ma čak i minuta je dovoljna, a onda izgradite naviku", rekla je.

Senada tvrdi da mnogi tragaju za motivacijom, a zapravo je potrebno razvijati dosljedne i zdrave navike.

"Svaki dan vježbajte u isto vrijeme i olakšajte si pripremu. Na primjer, pripremite odjeću za vježbanje dan prije", predložila je.

Senada priznaje da će nekima zvučati smiješno, da je pet minuta u danu dovoljno kretanja, ali ona ističe da je to temelj za stvaranje čvrste navike vježbanja.

"To je ključno da bi vam fitness postao cjeloživotna aktivnost. Nećete u početku vidjeti drastične rezultate. Pet minuta vježbajte prvi tjedan, deset minuta sljedeći tjedan", pojašnjava.

Ako se pitate što uopće možemo napraviti u pet minuta, trenerica savjetuje hodanje ili trčanje na traci, čučnjeve i mrtvo dizanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.