As: Rakitić se vraća kući

Foto: Epa

DOLAZAK Ivana Rakitića u Hajduk izazvao je pažnju vodećih španjolskih medija. Legendarni kapetan Seville je cijenjeno ime i u zemlji europskih prvaka, pa je tako novinar uglednog Asa Daniel L. Peinado svojim čitateljima u tekstu pod naslovom ''Rakitić se vraća kući'' ukratko prepričao sve bitne događaje za ovu priču.

Svidio mu se projekt

Peinado se tako na početku poziva na Fabrizija Romana kao izvor i piše kako se Rakitić već sve dogovorio s Hajdukom, za koji će potpisati do 30. lipnja 2016. Navodi se da se Rakitiću svidio projekt kluba i dolazak Gennara Gattusa na klupu, a kao ključni adut izdvaja se uloga Ivana Perišića, s kojim je Rakitić godinama igrao u reprezentaciji Hrvatske.

As još piše da treba vidjeti kako će Rakitić dogovoriti razlaz s Al Shababom, odnosno, hoće li ga saudijski klub pustiti ili će inzistirati na velikoj odšteti. Potpiše li Rakitić, piše As, bit će to njegovo prvo iskustvo igranja u zemlji čije je boje odlučio braniti, a iz koje su njegovi roditelji otišli u Švicarsku prije početka rata na Balkanu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.