Englezi rangirali najbolje igrače u povijesti Reala. Jesu li podcijenili Modrića?

Foto: EPA/Profimedia

ENGLESKI portal GiveMeSport jedan je od svega nekoliko svjetskih medija koji značajan dio vremena provodi kreirajući rang-liste nogometaša, trenera, klubova i svih ostalih ljudi i pojava vezanih uz nogomet. Njihovi popisi najboljih ili najgorih gotovo uvijek su teme koje dijele javnost na društvenim mrežama, a sada je Modrićevo produljenje ugovora s Real Madridom bilo okidač za njihovu novu rang listu.

Točnije, radi se o ažuriranoj verziji ranije rang-liste najboljih igrača u povijesti Reala. Na njoj se nalazi ukupno dvadeset nogometaša, a prvo mjesto zauzima Cristiano Ronaldo. Prate ga Zinedine Zidane i Alfredo Di Stefano, a top pet zatvaraju Sergio Ramos i Iker Casillas. 

Usprkos tome što je s Realom osvojio čak 26 trofeja, dakle najviše od svih koji se pojavljuju na popisu (jednako ima samo Nacho), Modrić je rangiran na tek 12. mjestu ovog poretka. Podsjetimo, Modrić je nedavno potpisao novi ugovor s Realom te postao kapetan Kraljevskog kluba. 

U rujnu će proslaviti 39. rođendan, što su godine u kojima većina nogometaša uživa u mirovini ili se natječe u lakšim ligama. Modrić će u toj dobi voditi Real u obranu naslova u Ligi prvaka i španjolskom prvenstvu. Je li ovaj popis pošten prema Modriću i jesu li ga Englezi podcijenili, recite nam tako što ćete vi svoj glas dati u anketi ispod teksta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.