Netko je Olmu dao Barcin dres na potpis. Pogledajte što je on napravio

Foto: EPA

DANI OLMO (26) i dalje je igrač RB Leipziga, još samo dva dana s klauzulom u ugovoru prema kojoj može otići ako klub primi bankovna jamstva u iznosu od 60 milijuna eura. Veznjaku koji je dokazao kvalitetu na Europskom prvenstvu na kojem je sa Španjolskom osvojio naslov cijena će nakon 20. srpnja biti puno veća. U kontekstu njegova transfera najčešće se spominje odlazak u Manchester City i povratak u Barcelonu.

Svjetski mediji su pisali i o interesu Manchester Uniteda, Bayerna, Paris Saint-Germaina, a odnedavno se u istom kontekstu spominje i Atletico Madrid. Sjajni veznjak koji je iz Barcelonine nogometne akademije kao tinejdžer preseljen u Dinamo u kojem je stasao u španjolskog reprezentativca i 2020. ostvario transfer od 29 milijuna eura u Leipzig, danas je jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji i očekuje se njegov odlazak iz Leipziga.

Doček u rodnom gradu

Upitno je i dalje u kojem će smjeru Olmo. Pod ugovorom je do kraja sezone 2026./27., a po pitanju mogućeg transfera i o klauzuli iz ugovora tek je rekao: "Moji ljudi znaju što želim. Klubovi znaju što trebaju napraviti. Ne naprave li to, morat će se malo boriti. Onda kreću teški pregovori."

Kroz španjolske medije često se provlačila priča o njegom povratku u Barcelonu. Novi dokaz da je tome blizu isti ti mediji pronašli su tijekom Olmovog dočeka u rodnoj Terrassi, gdje je pozdravljen kao osvajač naslova europskog prvaka.

Olmo je tamo dijelio autograme kad mu je na potpis dan i dres Barcelone. Iako je igrač drugog kluba, Olmo je taj dres potpisao. Taj trenutak možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.