Nogometni fanovi o Rakitiću u Hajduku: Koji je to klub?

Foto: EPA

NAJPOUZDANIJI nogometni insajder Fabrizio Romano objavio je da će Ivan Rakitić (36) doći u Hajduk. Legendarni hrvatski veznjak trebao bi potpisati dvogodišnji ugovor sa splitskim klubom. Hajduk bi mu nakon Basela, Schalkea, Barcelone, Seville i Al Shababa mogao biti posljednji klub u sjajnoj karijeri, u kojoj je s hrvatskom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu 2018.

Rakitić je u Al Shababu zarađivao 15 milijuna eura po sezoni te mu je ugovor bio trajao do konca lipnja 2025. godine. No, odlučio je ranije završiti saudijsku avanturu, nakon svega osam utakmica, jednog gola i jedne asistencije, iako je Romano otkrio da mu je ondje bilo lijepo. U Hajduku će, naravno, morati pristati na znatno manje financijske uvjete.

Evo što nogometni fanovi pišu ispod Romanove objave

Romana na X-u (bivšem Twitteru) prati više od 20 milijuna ljudi, pa je tako i objava o Rakitiću izazvala veliku reakciju nogometnih fanova. U trenutku pisanja ovog teksta, 40-ak minuta nakon Romanove objave o Rakitiću, ispod nje je napisano gotovo 300 komentara. Neke od njih izdvajamo u nastavku:

"Koji je to klub?"

"Top hrvatski klub."

"Najbolji klub ikad."

"Fab... Nikoga sada nije briga za Rakitića. Može neka vijest o novim igračima Manchester Uniteda?"

"Nije mogao igrati u Saudijskoj Arabiji, standard je ondje viši od očekivanog. Neka mu je sa srećom."

"Pobjegao je iz Al Shababa, kao i Banega."

"Vraća se kući."

"Legenda."

"Za one koji ne znaju, on je u svojim najboljim danima bio nešto posebno, jedan od najboljih veznih igrača ikad. Šteta što nije cijenjen poput ostalih."

"Mislio sam da će ga Barca vratiti."

"Želim mu sve najbolje."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.