Osijek doznao protivnika u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

NOGOMETAŠI Osijeka doznali su ime suparnika u 2. pretkolu Konferencijske lige, bit će to estonska Levadija. Estonci su u uzvratnom susretu 1. pretkola na svojem travnjaku odigrali 0:0 protiv litavskog Šiauliaija, obranivši tako 2:0 pobjedu iz prve utakmice.

Levadija je u uzvratu uputila čak 21 udarac prema suparničkim vratima, s druge strane Litavci su imali sedam udaraca. Osijek će 25. srpnja u prvoj utakmici 2. pretkola biti domaćin, dok je uzvrat 1. kolovoza u Estoniji. Splitski Hajduk već otprije zna kako će svoj europski put ove sezone u Konferencijskoj ligi započeti dvobojima protiv HB Torshavna s Farskih otoka. Prva utakmica igrat će se u Splitu 25. srpnja, a uzvrat za tjedan dana u Torshavnu.

Večeras će i Rijeka doznati suparnika u 2. pretkolu Europske lige, a gotovo sigurno bit će to rumunjski sastav Corvinul iz Hunedoare, koji je u prvom susretu kao gost svladao mađarski Paks s 4:0. Rijeka će u prvom susretu 2. pretkola 25. srpnja biti gost, dok je uzvrat na Rujevici 1. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.