United preoteo Realu generacijskog stopera

Foto: Manchester United

FRANCUSKI 18-godišnji stoper Leny Yoro potpisao je ugovor s Manchester Unitedom, objavio je engleski klub na službenoj stranici Yoro stiže u United iz francuskog prvoligaša Lillea, a potpisao je ugovor na pet godina. Obavio je i liječnički pregled. Nagađa se da vrijednost transfera iznosi oko 60 milijuna eura s uključenim bonusima.

United bio brži i konkretniji od Reala

Velika je ovo pobjeda na tržištu za United s obzirom na to da se radi o jednom od najtraženijih igrača u Europi, a prije mjesec dana se njegov agent sastao s predstavnicima Reala te se činilo da je to njegova sigurna destinacija. Iako je Yoro tek postao punoljetan u studenom prošle godine, donedavni trener Lillea Paulo Fonseca ukazao mu je povjerenje i prošle ga sezone pretvorio u prvotimca.

Odigrao je 44 utakmice u svim natjecanjima te je s Lilleom osvojio četvrto mjesto u francuskom prvenstvu. Postigao je i tri pogotka, od kojih je jedan zabio Rijeci u pobjedi 2:1 u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Dosad nije debitirao za A reprezentaciju Francuske, već igra za njezine mlađe selekcije te je skupio 13 nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.