VIDEO Hrvatski sudac naljutio gruzijske navijače. "Je li moguće da je ovo sudio?"

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

GRUZIJSKI prvak Dinamo Batumi eliminiran je u prvom pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Kod kuće su u uzvratnoj utakmici pobijedili bugarski Ludogorec 1:0 pogotkom Vladimera Mamuchashvilija u trećoj minuti utakmice, ali to im nije bilo dovoljno da nadoknade zaostatak iz prvog susreta u kojem su izgubili 3:1.

Susret je sudio hrvatski sudac Dario Bel, a pomoćnici su mu bili Goran Pataki i Marjan Tomas. Četvrti sudac je bio Patrik Kolarić, a u VAR sobi su sjedili Fran Jović i Mario Zebec. Belu je ovo treći susret koji je sudio u kvalifikacijama za Ligu prvaka u karijeri, a svi su bili u prvom pretkolu. Prije dvije godine je sudio dvoboj između kazahstanskog Tobola i mađarskog Ferencvaroša (0:2), a prošle sezone je pravdu dijelio u susretu između velškog kluba The New Saints i švedskog Hackena (0:2).

"Je li moguće da je ovo sudio?"

Susret nije prošao bez repova. Nakon što su domaćini rano poveli već u trećoj minuti ubrzo su zabili i drugi pogodak koji bi im u tom trenutku garantirao produžetke. Međutim, Bel je taj pogodak poništio i naljutio domaće navijače koji su na društvenim mrežama komentirali: "Je li moguće da je ovo sudio?" i "Kako je moguće da je ovaj gol poništen?".

Nakon akcije na lijevoj strani terena uslijedio je ubačaj u kazneni prostor. U duelu na prvoj stativi su se našli napadač domaćina Jalen Blesa i dva gostujuća braniča. Lopta je prošla pored njih i stigla do strijelca prvog gola Mamuchashvilija koji je loše zahvatio loptu, ali je uspio nekako ugurati u mrežu.

Međutim, pogodak nije priznat što je izazvalo čuđenje jer se gosti uopće nisu bunili na pogodak. Ispostavilo se da je Bel sudio prekršaj napadača Blese u prvom duelu s dvojicom braniča te nastavak akcije nije bio bitan, a nije se oglasila ni VAR soba.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.